Stemacteur Arnold Gelderman

Gepubliceerd op 4 maart 2022 om 13:41
Sale!

Tummi - Arnold Gelderman (geen COA)

€ 39,95 € 24,95
Sale!

Tummi - Arnold Gelderman (geen COA)

€ 39,95 € 24,95

Wie kent hem niet….Arnold Gelderman…nou velen eigenlijk niet als je de naam zo even hoort. We herkennen wel zeer zeker zijn stem. Bekijk dit filmpje maar eens en ga even terug in de tijd.

 

https://fb.watch/bffhITYWAn/

 

Het brengt ons terug naar onze kindertijd en de eerste jaren in de opvoeding van onze kinderen. Ik denk dat wanneer jullie zijn stem eenmaal horen dat er een hele hoop oude herinneringen bij je naar boven komen. Geheid zit er een brede lach op je gezicht…:) bij ons in ieder geval wel!

 

Een tijdje terug hebben wij bij Martha’s Collectibles een aantal Funko Pops besteld bij 1 van onze leveranciers van de Gummi Beren. Die hebben ons het idee gegeven om naast onze grote acteurs in het buitenland ook eens naar onze eigen acteurs te gaan kijken, want we hebben ze zelf ook!! Vele grote animatiefilms worden in de landen waar ze worden uitgebracht ingesproken in de taal van het land, ook in Nederland, dus waarom geen handtekening van onze eigen stemacteurs?

 

Heb je die stem gehoord? Arnold Gelderman is onder andere de stem van Tummi van 1986 tot 1989. En zoveel meer herkenbare stemmen!

 

Het is gelukt! 

 

We zijn in contact gekomen met Michiel Koudstaal van Voxcast en via hem hebben we voor beide pops een handtekening kunnen bemachtigen. Blijkt dus dat deze beste Arnold erg geliefd is en voor velen heeft hij op een koffiemoment met Michiel Koudstaal handtekeningen gezet.

 

We hadden uiteraard een brief van schrijven meegestuurd en de wens uitgesproken voor een foto van dit signeer moment, maar er waren zoveel aanvragen dat hij geen tijd heeft gehad om alles te lezen. Is ook helemaal geen probleem. We vinden dit al super gaaf.

Voor onze Funko Fans, de plek van de handtekening zijn jullie niet gewend, maar geeft toch zeer zeker wel een extraatje aan ons avontuur.

 

We gaan uiteraard kijken of we in de toekomst nog meer stemacteurs/acteurs/kunstenaars kunnen benaderen in Nederland voor een handtekening.

 

Martha’s Collectibles.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.