Retour

 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je het product retourneren onder de volgende voorwaarden:

1. Meld ons binnen 5 dagen na ontvangst van het product dat je het wilt retourneren. Je hebt na ontvangst 14 dagen om het product naar ons terug te zenden.

2. Product is ongebruikt en onbeschadigd indien je volledige teruggave van het aankoopbedrag wenst.

3. Verpakkingen alleen open maken indien noodzakelijk voor het beoordelen van het product, de daardoor ontstane waardevermindering kan doorberekend worden aan de klant.

4. Vergezeld van schriftelijke verklaring waarom je het product retour zendt. (niet verplicht)

 

Indien je geen vervangend product hebt uitgekozen dan storten wij het door jou betaalde bedrag inclusief de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat je aan hebt gegeven het product of producten retour te zenden. We kunnen wachten met terugbetaling totdat het product weer retour gezonden is en door ons ontvangen is. 

 

Producten die beschadigd terugkomen en niet meer verkoopbaar zijn, zullen in rekening worden gebracht. Producten die nog voor gereduceerde prijs te verkopen zijn, zullen naar alle redelijkheid worden belast aan de klant die de beschadiging heeft veroorzaakt.

 

De verzendkosten van het product dat naar Martha's Collectibles geretourneerd wordt is voor de klant. Wij adviseren je de bestelling niet onder rembours terug te zenden, deze kosten worden door ons aan jou in rekening gebracht. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening.